Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Pia Perkiö: Tulla kohdatuksi, kuulluksi

Pia Perkiö

Tulla kohdatuksi, kuulluksi

Katharos (2006)

 

Pia Perkiö vietti lapsuutensa ja nuoruutensa 19-vuotiaaksi asti Hämeenlinnassa Eira Kassimäkenä. Hän alkoi kirjoittaa 10-vuotiaana ja lausua runoja 12-vuotiaana. Jo silloin hänellä syntyi halu tulla kirjailijaksi. Hän valmistui 1967 seurakunnan työntekijäksi, nuoriso- ja sosiaalityöhön sekä diakoniksi. Työpaikkoina ovat olleet Kallion seurakunta ja . Vuodesta 1977 Pia perkiö on ollut vapaa toimittaja ja kirjailija.

 

Pia Perkiö on tehnyt ohjelmia Yleisradioon ja kirjoittanut valtavan määrän runoja ja laulujen sanoituksia. Kirjojen teossa kumppanina on usein ollut valokuvaaja Jarmo Kulonen.

 

Pia Perkiön sanoittamat virret ”Kosketa minua Henki” (VK 125) ja ”Ylitse kaikkien rajojen” (VK 429) ovat tulleet tunnetuiksi ja suosituiksi. Kirjoja hän on julkaissut vuodesta 1978 lähtien puolen sataa.

 

”Olen arkinen kristitty. Ei minulla ole suuria hengellisiä elämyskokemuksia.”

 

"Minua on puhutellut se, että Jeesuksen opetuslapsistakin vain kolme pääsi hänen kanssaan Kirkastusvuorelle. Muiden oli tyytyminen siihen, mitä he kertoivat kokemuksestaan,” Pia Perkiö kuvaa omaa uskoaan.

 

”Olen ajatellut, että Jumala on niin rikas, että hänellä on varaa antaa jokaiselle omanlaisensa välähdys itsestään,” hän jatkaa.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin