Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Perry Stone: Peto on vapaana

Perry Stone,

Peto on vapaana

Kuva ja Sana, 2011

 

Kannen lisätekstit ovat: "Onko Antikristus jo elossa? Mihin sijoittuvat EU ja Pohjola?" Kirjan luettuani olin valmis lisäämään kanteen vielä yhden asian: "Ei lapsille eikä heikkohermoisille". Kirja sisältää niin konkreettisia ja suorasukaisesti kerrottuja lopun aikojen vainojen kuvauksia, että tekstin ääressä karskimpikin lukija vakavoituu.

 

Perry Stone kertoo kirjan syntyneen 34 vuoden tutkimustyön tuloksena. Raamatun ja vanhojen kirjoitusten lisäksi Stone on perehtynyt huolella Koraaniin sekä muihin islamin pyhiin kirjoituksiin. Aineistoa kootessaan hän on keskustellut monien oppineiden sekä tavallisten muslimien kanssa. Hän on myös koonnut päivittäisestä uutisvirrasta monenlaista materiaalia, joka hämmästyttävällä tavalla sopii yksiin Raamatun ja Koraanin profetioiden kanssa.

 

Kirja sisältää paljon sellaista tietoa, jota median palstoilta ja kanavista ei yleensä löydä. Kerrotun vakuudeksi Perry Stone on koonnut kirjan loppuun erittäin laajan ja perinpohjaisen lähdeluettelon. Tarkat vuosiluvut, päivämäärät, runsaat sitaatit, nimet ja lähdeviittaukset tekevät mahdottomaksi sivuuttaa teosta olankohautuksella. Jopa sellainen lukija, joka ei tunne erityistä viehtymystä profetioita ja lopun aikoja kohtaan, löytää kirjasta runsaasti lukemisen arvoista tietoa.

 

Tutkimustensa ja runsaan asiamateriaalin pohjalta Perry Stone on koonnut kirjan varmasti kiinnostavimman osuuden: Kuka Antikristus on? Koska, mistä ja miten hän saapuu maailmannäyttämölle? Miten kaikki aikanaan tulee etenemään ja päättymään? Mikä tässä kaikessa tulee olemaan muslimien osuus ja eri maanosien kohtalo? Mitä tarkoittavat salaperäinen pedon merkki ja luku 666?

 

Perry Stone on koonnut melkoisen määrän todisteita ja aihetodisteita, jotka hänen mukaansa osoittavat Antikristuksen olevan muslimi ja saapuvan Irakin alueelta. Käymällä läpi Raamatun profetioita sekä muiden aiemmin julkaisemia teorioita hän tarjoaa selitykset monille kiistellyille asioille. Hän ei liioin epäröi tarttua sellaisten profetioiden yksityiskohtiin, joista on liikkeellä hyvin vähän tietoa mutta sitäkin enemmän ristiriitaisia teorioita. Hän käy kirjassa läpi puolikuun eli islamin kasvun sekä sen rajut sisäiset taistelut.  sDokumentein ja Koraanin lainauksin hän kertoo myös meneillään olevasta islamin määrätietoisesta maailman valloituksesta.  Epäselväksi ei liioin jää öljyn merkitys lopun ajan tapahtumissa eivätkä terrorismin uudet toimintamallit. Kirjassa on keskeisesti esillä tietysti myös Israelin asema ja tulevaisuus islamin ja arabikansojen puristuksessa.

 

”Peto on vapaana” on hyvin mielenkiintoinen kirja, joka epäilemättä valikoi lukijansa. Profetioihin, lopun aikaan ja Israelin erityisasemaan kielteisesti suhtautuville se vain yksi ”maailmanlopunkirja” lisää. Ne, jotka uskovat, että Raamatun sisältämät Danielin kirja ja Ilmestyskirja ovat meille varoitukseksi annettua Jumalan sanaa, suhtautuvat teokseen toisin. Heille se avaa varmasti paljon uutta niin tulevan kehityksen pohdinnassa kuin asiatietojenkin puolelta.  Jo pelkästään islamin todellisen luonteen sekä Raamatun ja Koraanin tulevaisuudenkuvien yhdenkaltaisuuden osalta kirja on hyvin kiinnostavaa luettavaa. Ja mikä parasta, kaikkien vainojen ja verenvuodatuksen jälkeen kirja kertoo lopputuloksen: Jeesus palaa takaisin, kukistaa Antikristuksen pimeyden joukkoineen ja kokoaa omansa iankaikkiseen hääjuhlaan.

------------ 

­Perry Stone on kansainvälinen evankelista, joka johtaa erästä Amerikan nopeimmin kasvavaa seurakuntaa nimeltä .  Hänen aiemmista kirjoistaan on suomennettu ””. Kirja on esitelty ja arvioitu Valintaoppaassa tammikuussa 2010.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

3.2.2012 klo 07:48:21
R. Rintamäki kirjoittaa

Hätkähdyttävä, tarkkuudessaan ja surapuheisuudessaan melkeinpä pelottava kirja.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin