Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Mike Breen ja Walt Kallestad: Intohimoinen elämä

Mike Breen ja Walt Kallestad

Intohimoinen elämä

Figtive Works (2007)

 

Mike Breen on toiminut Englannissa Sheffieldissa sijaitsevan St. Thomas -seurakunnan pastorina ja tiiminvetäjänä. Seurakunta on eräs Englannin suurimmista. Sen jumalanpalveluksiin osallistuu viikoittain yli 2000 seurakuntalaista, joista 70 % on alle 35-vuotiaita.

 

Walt Kallestad on Yhdysvalloissa Arizonassa toimivan Community Church of Joy’n pastori. Myös tuo seurakunta on kasvanut huikealla vauhdilla. Walt Kallestad on vieraillut myös suomessa puhuen mm. vuonna 1993 Hyvinkäällä järjestetyillä Kirkkopäivillä.

 

Mike Breen ja Walt Kallestad ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan ”Intohimoinen elämä”. Se houkuttelee lukijansa, valitsemaan elämästä oppimisen, elämään elämän rytmissä, tasapainottamaan suhteet, määrittämään asioiden tärkeysjärjestyksen, tunnistamaan oman elämäntehtävän, elämään rukouksessa, harjoittamaan tervettä elämää ja elämään lähetyshenkistä elämää.

 

Tuntuiko lista aikamoiselta? Sitä se varmasti onkin. Ei tuosta kertalukemisella selviä! Ehkäpä juuri siksi kirjaa voidaankin käyttää myös oppikirjamaisesti. Sen tueksi on myös oheismateriaalia ryhmissä tapahtuvaa opiskelua varten.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin