Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Merja Pitkänen: Rakas rukous

Merja Pitkänen (toim.)

Rakas rukous

Päivä (2008), 95 sivua

 

”Rukous on hengellisen elämämme verenkiertoa. Ei siis ole kyse minuuteista ja tunneista vaan yhteydestä.” Tuo viisas oivallus on Merja Pitkänen kokoamasta ja toimittamasta pienestä kirjasta ”Rakas rukous”. Onnistuneella tavalla vanhanaikaisen näköinen kirja, kertoo rukouksesta, opettaa rukoilemaan ja myös sisältää runsaasti rukouksia.

 

Kirjassa on runsaasti sitaatteja, tunnettujen henkilöiden rukouksia ja aiheeseen liittyviä raamatunkohtia. Kaiken tämän Merja Pitkänen on sitonut omilla teksteillään onnistuneesti yhteen. Käsitellyiksi tulevat viralliset rukouspäivät, erilaiset rukousasennot ja maailmanlaajuinen rukoileva seurakunta. Kirjassa on myös avointa tilaa, omia osittain tyhjiä sivuja lukijan pohdinnoille, esirukouslistoille ja rukouspäiväkirjalle.

 

Kirja ”Rakas rukous” tuki omalta osaltaan Suomen kristittyjen yhteistä rukouksen teemavuotta sekä sen näyttävintä tapahtumaa, Turku-hallissa 17. ja 18. marraskuuta 2008 järjestettyä valtakunnallista .

 

Päivän aikana esitetyn haasteen mukaisesti me voimme rukoilla joka päivä kello 12 Suomen, seurakuntien, evankelioimisen sekä muiden Pyhän Hengen sydämellemme laskemien asioiden puolesta.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin