Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Max Lucado: Oman elämäsi jättiläiset

Max Lucado

Oman elämäsi jättiläiset

Päivä (2008), 264 sivua

 

Mikä on sinun suuri ja pelottava Goljattisi, jonka joudut tuon tuosta kohtaamaan? Sellainen, joka muistuttaa epäonnistumisista, ilkkuu virheillesi ja nauraa heikkouksillesi. Valtava jättiläinen, joka nostaa eteesi seksuaaliset lankeemuksesi, epäonnistumisesi perhe-elämässä, avioerosi tai salaiset paheesi?

 

Jos tunnistat elämässäsi tällaisia Goljatteja, niin lue Max Lucadon kirja ”Oman elämäsi jättiläiset - Miten kohtaan Goljattini?” Siinä kerrotaan kuningas Davidin elämänkaarta seuraten, miten jättiläiset voidaan voittaa. Kun kohdistat katseesi jättiläisiin, sinä kaadut. Kun nostat katseesi Jumalaan, jättiläiset kaatuvat.

 

”Oman elämäsi jättiläiset” on selviytymisopas jättiläisten maahan harhautuneille. Samalla se on erinomainen raamattutunti paimenpojasta, josta tuli Israelin suurin kuningas.

 

Davidin voitot, tappiot ja myös häpeän hetket on kirjattu Raamattuun yksityiskohtaisesti. Ei siksi, että me saisimme niitä ylemmyydentuntoisesti iltapäivälehtien juttujen lailla hämmästellä vaan siksi, että löytäisimme niistä Jumalan pyhyyden, rakkauden ja uskollisuuden.

 

Max Lucadon teksti on vauhdikasta, havainnollista ja asioita sopivasti pelkistävää. Lopussa oleva keskusteluopas auttaa lukijaa käymään edellä luetun pohjalta vuoropuhelua itsensä ja pelkojensa kanssa. Sielunhoidollinen osuus on samalla oivallinen kertauskurssi kaikesta siitä, mitä kirjassa on jättiläisten voittamisesta opetettu.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin