Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Max Lucado: Hengähdä hetkeksi - Kuppi kuumaa ja lämpimiä ajatuksia

Max Lucado

Hengähdä hetkeksi - Kuppi kuumaa ja lämpimiä ajatuksia

Kustannus Arkki (2007)

 

Max Lucadon  kirja ”Hengähdä hetkeksi, Kuppi kuumaa ja lämpimiä ajatuksia” on mielenkiintoinen tuttavuus.  Kirjaa voi sanoa mietekirjaksi mutta yhtä hyvin sitä voisi kutsua hartauskirjaksi.

 

Kirjan voi useimpien kirjojen tavoin lukea yhteen pötköön, mutta siitä voi toisaalta poimia tukevia ajattelun välipaloja lukemalla vain yhden lyhyen luvun kerrallaan.

 

”Hengähdä hetkeksi” kutsuu lukijansa pysähtymään hetkeksi. Kirja haluaa tarjota kiireettömän tuokion, jonka aikana me saamme unohtaa paineet ja vaatimukset.

 

Kahvileiväksi Max Lucado on koonnut suuren määrän hauskoja ja opettavaisia tarinoita sekä niiden teemoihin sopivia raamatunkohtia. Tätä evästä on sitten hyvä sulatella vaikkapa pitkin päivää.

 

Ennakkoluulottoman nykyaikainen ja kodikas kuvitus myötäilee onnistuneesti tekstiä. ”Hengähdä hetkeksi” on kaiken kaikkiaan kelpo kirja kaikille stressin ja kiireen paineissa eläville!Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

31.10.2009 klo 11:31:11
Tiina Nyman kirjoittaa

En ole vielä päässyt kirjaa loppuun, mutta voin todellakin suositella tätä kirjaa! Ihania, voimia antavia ajatuksia Kristuksesta ja hänen rakkaudestaan! Ja plussana se, että kirja on myös kaunis.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin