Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Max Lucado: 3:16 Toivon numerot

Max Lucado

3:16 Toivon numerot

Päivä, 240 sivua

 

Max Lucadon kirja ”3:16 Toivon numerot” käsittelee samaa Johanneksen evankeliumin jaetta kuin David Pawsonin kirja

 

Siinä missä David Pawson on tarkka, kreikan kielen vivahteisiin pureutuva pyrkien äärimmäiseen tarkkuuteen ja totuuteen, Max Lucado maalailee leveämmällä pensselillä. Hän kirjoittaa rehevästi ja rakentelee mielikuvia. Hän käyttää runsaasti vertauksia ja shokeeraavia rinnastuksia.

 

Max Lucadon ja David Pawsonin perusviesti on sama: Jumala on käsittämättömässä rakkaudessaan tarjonnut syntiselle ihmiselle pelastuksen mahdollisuuden. Tuo pelastus on jokaisen Jeesukseen turvautuvan ulottuvilla.

 

David Pawson vakuuttaa lukijansa tiedoillaan, perusteellisuudellaan ja ehdottomuudellaan. Kirja sopii parhaiten sellaiselle, joka jo on sisällä uskon asioissa ja tuntee ainakin jonkin verran Raamattuaan.

 

Max Lucado puolestaan valloittaa lukijansa elävyydellään, innollaan ja loistavalla kielenkäytöllään. Kirja sopiikin kenen tahansa käteen.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

20.4.2009 klo 07:29:40
Taina Stadista kirjoittaa

Luin tämän kirjan ja myös Paesonin kirjan Onko Joh. 3:16 evankeliumi? Lucadon kirja on helppo ja hyvin selkeästi asian esittävä. Pawsonin kirja on järeämpi ja uusia ajatuksia herättävämpi. Paikoin se tosin tuntuu hieman liiankin kireälle viritetyltä. Molemmat kannattaa lukea, mutta Pawsonia ei ehdottomasti kannata jättää lukemata.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin