Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Marsha Marks: 101 ihmeellistä asiaa Jumalasta

Marsha Marks

101 ihmeellistä asiaa Jumalasta

Karas-Sana

 

Oletko ollut joskus oikein korvia myöten rakastunut?

Jos joku olisi tuolloin pyytänyt sinua kuvaamaan rakkautesi kohdetta, niin millaisen listan olisit saanut aikaan hänen ominaisuuksistaan? Luulenpa että sanat olisivat suorastaan pulpunneet huuliltasi, kun olisit kuvaillut, miten suurenmoinen hän on.

 

Amerikkalainen Marsha Marks on rakastunut Jumalaan. Näin voisi hyvin perustein väittää, kun lukee hänen kirjaansa ”101 ihmeellistä asiaa Jumalasta”.

 

Marshan pienet tekstit ovat täynnä ihastusta ja luottamusta. Luetellessaan Jumalasta löytämiään ominaisuuksia hän kertoo rakastuneen ihmisen innolla Jumalan rakkaudesta, luotettavuudesta, ihmeellisyydestä, suurista teoista ja turvallisuudesta.

 

”101 ihmeellistä asiaa Jumalasta” tarjoaa sata ja yksi hieman erimittaista pientä tekstiä suuresta Jumalasta. Kirja sopii sellaisenaan luettavaksi, mutta vielä enemmän siitä saa, jos tekstit annostelee lukemalla joka päivä vain yhden. Näin lukijalle jää enemmän aikaa sulatella lukemaansa ja miettiä, millaisen listan hän itse kirjoittaisi Jumalastaan.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin