Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Lois Rock: Ensimmäinen iltasatukirjani

Lois Rock

Ensimmäinen iltasatukirjani

Lasten Keskus

 

Lois Rock on tehnyt suurikokoisen ja värikkään kirjan ”Ensimmäinen iltasatukirjani”.  Kirjan takakannessa luvataan ”Kymmenen satua ja rukousta lasten iltapuuhiin”.

 

Takakannen teksti on varsin vaatimattomasti muotoiltu. Siinä olisi voitu hyvin perustein luvata paljon enemmän.

 

Kirja on hauskasti toteutettu, värikkäästi kuvitettu ja kaikkien kymmenen iltasadun taustalta löytyvät tutut Raamatun kertomukset lasten maailmaan ja leikkeihin sovellettuina.

 

Jokaisen kertomuksen perässä on lapsen kanssa luettavaksi lyhyt iltarukous. Lähes hupaisana pikku lisänä kirjan lopussa on lapsille tarkoitettu sanakirja ”Unisanoja”. Siinä mm. kerrotaan, että ”huopa on pehmoinen peitto, joka lämmittää sinua vuoteessa” ja ”suukko on tapa sanoa, että tykkää toisesta” tai, että ”uni on tarina, jonka keksit kun nukut”.

 

”Ensimmäinen iltasatu-kirjani” on raikas ja onnistunut kirja, jota on helppoa suositella lasten ja heidän vanhempiensa iltahetkiin.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin