Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kathryn Kuhlman: Päivieni jälkeen se tapahtuu

Kathryn Kuhlman

Päivieni jälkeen se tapahtuu

Kuva ja Sana (2007), 176 sivua

 

Kathryn Kuhlmanin syntymästä on kulunut sata vuotta. Tai pitäisikö sanoa, noin sata vuotta, sillä tämä kansainvälisesti tunnetuimpiin evankelistoihin kuuluva nainen piti tiedon tarkasta syntymävuodestaan piilossa jopa elämänkertansa kustantajalta.

 

On kuitenkin eräs, joka tavatessaan Kathryn Kuhlmanin Israelissa sai dramaattisten vaiheitten yhteydessä hetkeksi säilytettäväkseen suuren diivan ja julistajan passin. Ja passissahan on aina henkilön tarkka syntymäaika. Tämä salaisuuden tietoonsa saanut henkilö on Leo Meller, joka on toimittanut sekä Kathryn Kuhlmanin kirjeistä ja nauhoitetuista puheista koonnut kirjan ”Päivieni jälkeen se tapahtuu”.

 

Kirjassa on samaan aikaan kaksi näkökulmaa. Se on kertomus Kathryn Kuhlmanin ihmeellisestä elämästä. Samalla se on väkevää ja yhä erittäin ajankohtaista julistusta Jumalan pelastussuunnitelmasta ja Pyhän Hengen työstä keskuudessamme.

 

Jotkut aikalaiset nimittivät Kathryn Kuhlmania halveksuen ”naissaarnaajaksi”. Kathrynia se ei haitannut. Hän julisti palavasti ja pelotta Kristusta kantaen elämänsä loppuun saakka huolta vain yhdestä asiasta, kuolemattomien sielujen pelastuksesta.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin