Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Joyce Meyer: Älä ole kaikille mieliksi

Joyce Meyer

Älä ole kaikille mieliksi

Kuva ja Sana (2007)

 

Joyce Meyerin kirjan otsikko ”Älä ole kaikille mieliksi” saattaa aluksi hätkähdyttää. Meitähän on pienestä lähtien opetettu olemaan kilttejä kaikille ja pyrkimään kaikissa asioissa sopuisaan ratkaisuun.

 

Lukemalla Joyce Meyerin uuden kirjan kannesta myös alaotsikon asia alkaa vähitellen valjeta. Joyce Meyer kehottaa meitä ymmärtämään Jumalan sanan opetuksen oikein ja vapautumaan epävarmuudesta, joka saa meidät hinnalla millä hyvänsä miellyttämään toisia.

 

Kirjan sanoman voi tiivistää kolmeksi kohdaksi:

  • Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.
  • Ota rohkeasti käsittelyyn sidonnaisuutesi ja pelkosi.
  • Suuntaudu hallitsevista voimista vapaana tulevaisuuteen.

 

Pirkko Jalovaara on kirjoittanut esipuheen tähän kirjaan. Hän ei säästele sanoja Joyce Meyerin kirjaa kiitellessään. Perusteluihin on helppo yhtyä. Kirja on erinomaisen selkeä, raamatullinen ja lukijaansa lempeästi lähelle tuleva.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

26.6.2009 klo 18:30:50
riska kirjoittaa

hyvä kirja nuorelle ja vasta uskoon tulleelle. yksinkertainen ja selkeä ilmaisutapa. tosin se amerikkalainen itsen esiin tuominen häiritsee jonkin verran tässäkin kirjassa, mutta sen kanssa pärjää.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin