Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

John Bevere: Huutavan ääni

John Bevere

Huutavan ääni

KKJMK, 157 sivua

 

John Beveren ”Huutavan ääni” lähtee liikkeelle Johannes Kastajastan toiminnasta ja merkityksestä. Johannes Kastajaa ja eräitä muita tunnettuja Raamatun profeettoja esimerkkeinä käyttäen Bevere tuo esille oikeitten ja väärien profeettojen tuntomerkkejä. Aikana, jona sähköposteissa suorastaan vilisee erilaisia profetioita, tällainen vakaa, perusteellinen ja Raamattuun sitoutuva kirja on erittäin tarpeellinen.

 

Profetioiden lisäksi kirjassa on paljon muutakin vankkaa asiaa. Se suomii korvasyyhyyn saarnaamista ja parannuksenteon tärkeyden unohtavaa pinnallista evankeliointia. Myös kirkkojen ja julistajien välinen kilpailu, oman kunnian ja menestyksen tavoittelu sekä lammasten vaatteissa esiintyvät sudet saavat kirjoittajalta tiukan tuomion.

 

”Huutavan ääni” on ajankohtainen, tärkeä ja peloton kirja. Sellaisena se muistuttaa itseään Johannes Kastajaa, joka ei pyrkinyt kuuluisaksi ja rakastetuksi julistajaksi, vaan julisti rohkeasti Jumalalta saamaansa parannuksen sanomaa. Beveren tekstiä leimaavat intohimoinen sitoutuminen evankeliumiin, Jeesuksen korottaminen ja ehdoton rehellisyyden vaatimus.

 

Suosittelen tätä kirjaa varauksettomasti sekä kaikille paimenille että heidän laumojensa lampaille.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

7.6.2009 klo 19:42:50
Israel kirjoittaa

kaikki John Beveren kirjat ovat niin väkevää tekstiä, että ne täytyisi olla kaikilla ihmisillä luettuna hyllyssä. Hyvät ihmiset mikäli haluatte astua askeleen lähemmäksi Jumalaa niin lukekaa Beveren kirjat.26.5.2009 klo 21:07:4
Marita Rautio kirjoittaa

Tämä kirja on ravitsevaa ja ehdottoman tarpeellista vahvaa ruokaa. Ostin kirjan englanninkielisenä jo kolme vuotta sitten, ja olen palannut siihen monta kertaa. Silmät avautuvat aina uudestaan ymmärtämään Raamatun sanomaa ajallemme "niinkuin on kirjoitettu".
Tärkeä kirja lopunajan seurakunnalle!26.5.2009 klo 09:30:22
Salme Kaikusalo kirjoittaa

Olen lukenut John Beveren kaikki suomeksi ilmestyneet kirjat ja pidän niitä yhtenä parhaista viime vuosina ilmestyneistä kirjoista.
Niinpä tämänkin kirjan teksti on tervettä ja Jumalan Sanaan sitoutunutta.
Erityisen tärkeää on tänä aikana erottaa oikea ja väärä profeetallisuus ja mm. siihen tämä kirja antaa eväitä.
Suoran raamatullisen tien molemmilla puolilla on ojat ja erityisesti profeetallisuudessa on vaarana kaatua jompaan kumpaan ojaan: joko kieltää profeetallisuus kokonaan tai mennä yli sen mitä on kirjoitettu.
Lue ja tiedät enemmän!

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin