Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Irja Aro-heinilä: Taivas täynnä sanoja

Irja Aro-Heinilä

Taivas täynnä sanoja

Suomen Lähetysseura, 380 sivua

 

”Taivas on joka päivä täynnä Jumalaa kohti kurottuvia sanoja” todetaan Irja Aro-Heinilän kirjan ”Taivas täynnä sanoja” takakannessa. Esipuheessa Irja Aro-heinilä kertoo, että häntä viehättää ajatus sähköisistä rukouksista, jotka lentelevät pitkin taivasta edestakaisin, mantereelta toiselle ja naapurista omalle näytölle.

 

Ja aivan totta, ajattelepa, millainen määrä rukouksia kohoaa joka hetki kohti Jumalaa. Lasten rukouksia, aikuisten rukouksia, iloisten rukouksia, masentuneiden rukouksia ja arkoja rukouksia. Pitkiä ja kauniisti muotoiltuja, lyhyitä tai pelkkiä huokauksia.

 

Kirjansa rukoukset on koottu Suomen Lähetysseuran verkkosivuilta, minne on luotu paikka Päivän rukoukselle. Tuhansien kertyneiden rukousten joukosta on seulottu rukouksia kokonaisen kirjan verran.

 

”Taivas täynnä sanoja” on kaikessa arkisuudessaan tavattoman elämänmakuinen ja aito rukouskirja. Siinä lähestytään kaikkivaltiasta Jumalaa tavalla, joka samalla rakentaa siltoja toisten ihmisten luo. Yksi on Jumala, kaikkien Isä ja yhteiset sekä kovin samanlaiset ovat usein myös hänen lastensa ilot ja surut.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin