Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Heidi Baker: Kaikki on mahdollista

Heidi Baker

Kaikki on mahdollista,

Kun rakastaa teoilla, maailma muuttuu,

Kuva ja Sana, 176 sivua

 

Miten sinä suhtaudut vuorisaarnaan, joka löytyy Matteuksen evankeliumin viidennestä luvusta? Siinä Jeesus sanoo autuaiksi mm. hengellisesti köyhiä, murheellisia, hiljaisia, puhdassydämisiä ja rauhantekijöitä.  Kuulutko siihen suureen joukkoon, jonka mielestä kyse on vain luettelosta epärealistisia ja tavoittamattomia ihanteita, joita ei voi ottaa arkisen elämämme ohjeiksi?

 

Heidi Baker ajatteli toisin. Hän otti Jeesuksen sanat todesta ja ryhtyi miehensä Rollandin kanssa elämään Vuorisaarnan periaatteiden mukaan. He jättivät kaiken ja muuttivat Afrikkaan elääkseen Mosambikissa kaikkein köyhimpien keskuudessa. He hankkivat haltuunsa ränsistyneen lastenkodin ja alkoivat hoitaa orpoja ja sairaita.  Huolenpidolla, rakkaudellaan ja sanoillaan he kertoivat, miten paljon Jeesus rakastaa näitä kaikkien hyljeksimiä, sairaita, nälkäisiä ja kaatopaikoilta elantonsa kerääviä ihmisiä.

 

Heidi Barkerin kirja ”Kaikki on mahdollista, Kun rakastat teoilla, maailma muuttuu” kertoo, mitä sitten tapahtui. Jumalan voima laskeutui köyhien, murheellisten sairaiden ja nälkäisten keskelle. Sanoma Jeesuksesta ei jäänyt vain kauniiksi sanoiksi tai väkeväksi julistukseksi. Sairaat paranivat, sokeat saivat näkönsä, nälkäiset tulivat ruokituiksi ja kuolleita heräsi eloon. Kaikki se, mistä me olemme tottuneet lähinnä vain lukemaan Apostolien teoista, alkoi elää ja tulla todeksi.

 

Kirja ”Kaikki on mahdollista” kannattaa lukea. Se avaa lukijan silmät näkemään vuorisaarnan aivan uudella tavalla. Se ravistelee länsimaiseen hyvinvoinnin keskellä torkkuvan kristityn näkemään oman hengellisen köyhyytensä sekä isoamaan ja janoamaan paljon läheisempää ja sitoutuneempaa suhdetta Jeesukseen.

Heidi Bakerin aitoa, lapsenomaisen luottavaista ja Jeesukseen syvästi rakastunutta kirjaa lukiessani huomasin ajattelevani jo puolessavälissä, että tämän minä luen vielä toiseenkin kertaan.  Heidi Bakerin toiminnasta on saatavana myös dvd-levy, jolle on talletettu hänen toiminnastaan TV7:ssä lähetetty ohjelma.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

25.2.2016 klo 17:20:21
Ritu kirjoittaa

Katso One Way tv:stä eksytyksestä ja Heidi Pakerin taustoista.Siellä on muutakin eksytystä.Olen seurannut Amerikan mantereelta tulevaa hengellistä antia.Tutki taustat.Heidi opettaa Bethelsrk:sa eikä se ole siellä raitista.
Jos haluaa niin kyllä tietoa saa ja you tubesta voi seurata opetusta itse eikä tarvi kuulopuheisiin uskoa.Olet monelle esimerkkinä siksi on tärkeä näin lopunaikana olla erit.tarkkana ennenkuin suosittelee henkilöä.
Raamatun sana on meidän jalkaimme lamppu.
Siunaten Ritu

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin