Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Hans Weichbrodt: Ilmestyskirja toteutuu

Hans Weichbrodt, Markku Koivisto

Ilmestyskirja toteutuu

Nokia Mission Kustannus, 184 sivua

 

Hans Weichbrodt’in kirjan ”Ilmestyskirja avautuu” tausta on hieman tavallisuudesta poikkeava. Kirjan pohjan muodostaa Ruotsin kirkon papin pastori Weichbrodtin Ruotsissa pitämä laaja luentosarja. Varsinainen kirja on syntynyt Markku Koiviston tulkitsemana ja toimittamana tuon luentoaineiston pohjalta.

 

Kirjan rakenne on selkeän käytännöllinen. Kirjan sivuilla on sekä Ilmestyskirjan teksti että niihin liittyvät selitykset. Jakeet ja selitykset vuorottelevat kahtenakymmenenäkahtena lukuna, kunnes koko Ilmestyskirja on käsitelty.

Lopun ajat ja niihin liittyvät pelottavat näyt ovat viime aikoina nousseet esille profetioina ja sähköpostiviesteinä. Weichbrodtin ja Koiviston kirja haluaa tuoda tähän keskusteluun selkeän sanoman: ”Älkää pelätkö”.  Vaikka Ilmestyskirja lupaa lopun aikoihin paljon pelottavia tapahtumia, sama Ilmestyskirja sisältää myös erittäin lohduttavia ja turvallisia ennustuksia.

 

”Ilmestyskirja avautuu” on terveellistä luettavaa myös niille, jotka eivät ole aiemmin jaksaneet syventyä tähän Raamatun kenties arvoituksellisimpaan ja vaikeimmin tulkittavaan kirjaan. Kokeneiden julistajien ja raamatuntutkijoiden opastuksella Ilmestyskirja avautuu kirjaimellisesti jae jakeelta.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

16.6.2009 klo 07:42:28
Laura Kosonen kirjoittaa

Hyvä, että on julkaistu tällainen kirja, joka auttaa ymmärtämään Raamatun ehkä vaikeinta kirjaa, josta myös riittää eniten kiistelyä. Tätä oli helppo lukea, kun rakenne oli noin johdonmukainen.
Onkohan näitä kirjan pohjana olevia luentosarjoja pidetty Suomessa tai onko aikomus pitää? Kiinnostuneita varmasti riittäisi. Käsitteleehän se asiaa, joka tulee koskemaan koko ihmiskuntaa.
Seuraavaksi aion hankkia samojen tekijöiden selitysteoksen Danielin kirjasta.Saa nähdä, onko se yhtä hyvä.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin