Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Hannu Takkula: Mistä löytyisi rohkeus

Hannu Takkula

Mistä löytyisi rohkeus

Kustannus Arkki (2006)

 

”Vallassa olevien yhteys kristinuskon sanomaan on ohut, koska sen sanoman eläminen todeksi tarkoittaisi paljosta luopumista heikommassa asemassa olevien hyväksi. Siksi viittaus kristillisin arvoihin saa aikaan vallassa olevilta usein kielteisen reaktion: uskontoa ja politiikkaa ei saa sekoittaa.” kirjoittaa Europarlamentin jäsen Hannu Takkula mielenkiintoisessa kirjassaan.

 

Kirja avaa lukijalle näkymiä lestadiolaiskodin urheilijanuorukaisen kasvuun ja kamppailuihin, pohjoisen pojan muuttumiseen Helsingin herraksi ja viimein Euroopan edustajaksi sekä päivänpolitiikan kulissien taakse. Vastaan tulee myös rosoisia asioita, joista lehdissä ei kerrota.

 

Kirjoittajan henkilökohtainen usko sekä luottamus Jumalaan ja Jeesuksen sovitustyöhön ovat ujostelematta kaikessa tässä mukana.

 

Kirjassaan Hannu Takkula ilmoittautuu lisäksi Israelin ystäväksi ja tukijaksi. ”Mistä löytyisi rohkeus” on rohkea kirja, joka myös rohkaisee lukijaansa.

 

Olisipa meillä enemmän tällaisia poliitikkoja. Jos valtiomme ja kansamme asioita hoidettaisiin tuollaisilla periaatteilla ja asenteilla, monen pienen ihmisen asiat olisivat paljon paremmin kuin nyt.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin