Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Gerald W. Hughes: Matkaoppaana rukous

Gerald W. Hughes

Matkaoppaana rukous

Kirjapaja, 265 sivua

 

Tulosten saavuttaminen vaatii ponnistelua. Näin on myös uskon alueella. Emme tunne Jumalan sanaa, ellemme näe vaivaa ja lue Raamattua. Emme kuule Jumalan ääntä, ellemme järjestä kiireittemme keskelle aikaa ollaksemme hänen seurassaan. Emme kasva kristittyinä emmekä löydä omaa kutsumustamme, ellemme vietä aikaa rukouksessa.

 

Gerard W. Hughesin kirja ”Matkaoppaana rukous” rohkaisee ja opastaa meitä kaikkeen tuohon. Kirjan ensimmäinen osa keskittyy neuvomaan lähes kädestä pitäen polkuja rukoukseen, kuuntelemiseen ja Jumalan läsnäolon tiedostamiseen.

 

Kirjan toinen osa sisältää seitsemän viikon matkalle päivittäiset raamatunkohdat, niiden tutkiskelut ja aiheeseen liittyvät rukoukset. Nämä omia rukous- ja hiljentymishetkiä varten laaditut tekstit ovat kuin virikepuheita, joilla lukijaa autetaan löytämään Raamatun aarteita ja ymmärtämään niiden viesti omaan elämäntilanteeseen.

 

Skotlantilaissyntyinen jesuiitta, kirjailija ja kouluttaja Gerarg W. Hughes on hengellisen ohjauksen ja kilvoittelevan uskon asiantuntija. Tämän ei pidä antaa säikäyttää. Soveltamalla Paavalin ohjetta koetella kaikki, ja pitää se mikä hyvää on, kirjasta löytyy muillekin kuin katolilaisille valtava määrä uskonelämää ravitsevaa ja kristittynä kasvamiseen rohkaisevaa asiaa. Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin