Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Dutch Sheets: Esirukous

Dutch Sheets

Esirukous

Päivä, 315 sivua

 

Dutch Sheet toimii Yhdysvalloissa Coloradossa pastorina. Raamatunopettajana hän on matkustellut Yhdysvaltojen lisäksi Keski-Amerikassa, Kanadassa, Afrikassa ja Euroopassa. Aitoon amerikkalaiseen tyyliin hän on vauhdikas, sanavalmis ja pienillä tarinoilla opetustaan höystävä opettaja.

 

Kirjassa ”Esirukous” Dutch Sheets kaivautuu syvälle ja perusteellisesti rukouksen maailmaan. Hän kertoo, miksi Jumala, joka on kaikkivaltias ja tietää tarpeemme paremmin kuin me itse, haluaa meidän rukoilevan. Entä silloin, kun rukouksesta huolimatta mitään ei tunnu tapahtuva? Ja kuinka meidän tulisi rukoilla toinen toistemme puolesta?

 

Alkukielen kautta sanojen merkityksiä availlen hän tuo tuttuihin raamatunkohtiin uutta syvyyttä. Tuloksena on rukouksen opas, jossa on tiivistelmiä, yhteenvetoja, muistilistoja ja runsaasti käytännön esimerkkejä.  Jokaisen luvun perässä on lisäksi valmiita kysymyksiä pohdittavaksi. Eräänlaisena liitteenä kirjassa annetaan hyviä käytännön vinkkejä rukousryhmän vetäjälle siitä, miten hänen tulisi kirjaa käyttää ja joukkoaan kouluttaa.

 

Kristityn elämässä, kasvussa ja toiminnassa rukouksen merkitys on keskeinen. Niinpä myös tällaisia hyviä rukouksen oppikirjoja tarvitaan jatkuvasti.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin