Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

David Wilkerson: Herra, minuun koskee

David Wilkerson

Herra, minuun koskee

Kuva ja Sana (2007), 128 sivua

 

Kirjan ”Herra, minuun koskee - Missä Jumala on silloin, kun vanhurskas kärsii?” on kirjoittanut sellainen mies, joka tietää, mitä on tuska ja kärsimys.

 

Kokenut ja kansainvälisesti tunnettu sananjulistaja ja evankelista David Wilkerson on vuosien myötä käsitellyt puheissaan usein vaikeaa kysymystä: miksi Jumala sallii kärsimyksen? Mikä tarkoitus on vaikeuksilla ja ahdistuksella, jotka tuntuvat usein käyvän yli voimiemme?

 

David Wilkerson ei tarjoa halpaa lohdutusta eikä pinnallista toivottelua. Omassa perhepiirissä koetut surun ja tuskan syöverit, joista hän kirjassaan hyvin avoimesti kertoo, ovat kasvattaneet miestä ja saaneet hänet tarrautumaan entistä lujemmin Jumalan armoon ja lupauksiin. Niiden kautta löytyy vastaus silloinkin, kun inhimillisesti katsoen minkäänlaista vastausta ei enää ole olemassa.

 

David Wilkersonin puheitten pohjalta koottu ”Herra, minuun koskee” on erinomainen kirja kaikille niille, jotka ovat elämässään joutuneet kipujen ja murheiden piirittämiksi. Kirja on terveellistä luettavaa myös heille, jotka kärsivän Jobin ystävien lailla joutuvat avuttomuutensa tuntien vierestä seuraamaan tällaista tilannetta.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

27.4.2009 klo 06:08:5
Kipujen keskeltä kirjoittaa

On rohkaisevaa saada lukea, että myös tunnettu Jumalan mies voi olla samaan aikaan kärsimyksen ja kipujen mies. Olen joskus ajatellut, että Jumala on hylännyt minut, kun olen saanut kärsiä ja joutnut suuriin vaikeuksiin. Enää en niin ajattele. Nyt tiedän, että menestysteologia, jonka mukaan ihmisen hurskaus ja JUmalan rakkaus häntä kohtaan tulevat todistetuiksi hänen menestyksessään ja hyvinvoinnissaan, on suuri harha, joka aiheuttaa vain lisää tuskaa!

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin