Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

David Bordon ja Rick Killian: Paavalin rukoukset

David Bordon ja Rick Killian

Paavalin rukoukset

Uskon Sanan Kustannus (2007)

 

Apostoli Paavali oli rukouksen mies, jopa enemmän kuin muut apostolit. Hänen oli tukeuduttava rukoukseen, sillä hän ei ollut vaeltanut Jeesuksen kanssa kuten opetuslapset. Hän ei ollut voinut todistaa Jeesuksen ihmetekoja eikä kuunnella hänen opetuksiaan. Niinpä Paavalille rukous oli ainoa tapa oppia tuntemaan Jeesus henkilökohtaisesti.

 

Tästä lähtökohdasta David Bordon ja Rick Killian ovat kirjoittaneet kirjan "Paavalin rukoukset".

 

Kirjan ensimmäisen osan muodostavat Paavalin opetukset rukouksesta. Jos tästä runsaasta materiaalista yrittäisi poimia esille yhden hyvin keskeisen opetuksen, niin se on kiitos. Lähes kaikkiin Paavalin rukouksiin liittyy kiittäminen.

 

Kirjan toiseen osaan on koottu yli kaksikymmentä Paavalin rukousta siten, että kirjan lukija voi rukoilla ne omakohtaisina rukouksinaan.

 

Kirjan kolmannessa osassa käydään läpi Paavalin elämä ja palvelutehtävää. Teos päättyy liitteisiin joissa Paavalin rukoukset on taulukoitu eri tavoin.

 

”Paavalin rukoukset” on oivallinen kirja niille, jotka haluavat oppia pakanain apostoliksi kutsutulta Paavalilta, miten rukous tekee mahdottoman mahdolliseksi ja näkymättömän näkyväksi.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin