Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Daniel Del Vecchio: Ei enää maitoa

Daniel Del Vecchio

Ei enää maitoa, Vahvaa ruokaa täysi-ikäisille,

KKJMK, 364 sivua

 

Daniel Del Vecchion kirja ”Ei enää maitoa, Vahvaa ruokaa täysi-ikäisille”  antaa sen minkä lupaa. Mitä pitemmälle kirjaa luin, sitä suuremmaksi innostukseni kasvoi. Tässä on kirja, jollaista me tarvitsemme. Tässä tarjotaan selkeästi polku, jota kulkea kaikkien koulutustilaisuuksien,  Alfa-kurssien ja kirkkojen penkeissä istuttujen vuosien jälkeen. Tämän rukiisemmaksi ei eväs enää voi tulla! Samaa mieltä kanssani tuntuu kirjasta olleen pastori Juha Ketola. Hän on kirjoittanut teoksen alkuun lyhyen luonnehdinnan kirjailijasta.

 

Daniel Del Vecchio on palvellut Kristuksen seurakuntaa opettajana, julistajana ja evankelistana jo 45 vuoden ajan. Noiden vuosien varrella kertynyt kokemus ja into on koottu kirjaan opetukseksi ja rohkaisuksi seurakuntien jäsenille ja paimenille.

 

”Ei enää maitoa” on haastava kirja. Sen ääressä joutuu tuon tuosta tutkimaan omaa sisintään ja motiivejaan, parannuksentekoaan ja Jeesukseen sitoutumistaan. Haluanko olla Jeesuksen opetuslapsi vai tyydynkö vain jossain kirkon perällä istuen seuraamaan hänen toimintaansa?

 

”Ei enää maitoa” on kirja, jossa on sama jatkuvan parannuksenteon ja ehdottoman Jumalalle antautumisen ajatus kuin erämaaisien ja muiden vanhojen kilvoittelijoiden teksteistä. Heidän keskeiset tärkeät periaatteensa on vain esitetty tämän ajan ihmisille tutulla kielellä sekä asioita amerikkalaiseen tyyliin esimerkein ja luetteloin havainnollistaen. Ja kun kaikki tuo tarjoillaan espanjalaisella tulisuudella ja ehdottomuudella, tulos on värikkyydessään, suorasukaisuudessaan ja tunteisiin vetoavassa rakkaudellisuudessaan kerrassaan valloittava. 

 

Kirkkokuntaan, seurakuntaan ja tehtävään katsomatta suosittelen tätä kirjaa lämpimästi jokaiselle, joka haluaa kasvaa uskossaan ja seurata Jeesusta.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin