Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Bo Giertz: Minä olen teidän kanssanne

Bo Giertz

Minä olen teidän kanssanne

Kustannus Arkki (2006)

 

Vuonna 1998 kuollut Göteborgin piispa Bo Giertzin kaksiosainen hartauskirja ”Minä olen teidän kanssanne” on nyt julkaistu suomeksi ensimmäisen kerran. 

 

Piispa Giertz on kertonut kirjoittaneensa nämä hartauskirjat niille, jotka eivät ole perillä kristillisestä uskosta, mutta haluaisivat saada siitä tietoa. Kirjat sopivat silti päivittäiseen hartauden harjoittamiseen myös kokeneemmille kristityille.

 

Kirja seuraa kirkkovuotta ja johdattelee lukijaa tällä tavalla kirkon sanoman koko rikkauteen. Jokaiselle päivälle on kerrottu Raamatun lukukappale, johon päivän teksti perustuu.

 

Selkeän ja hengellisesti ravitsevan tekstin perässä on rukous sekä virsiehdotus. Kirjassa on jopa lukunauha kulloinkin meneillään olevan kohdan löytämistä helpottamassa.

 

”Minä olen teidän kanssanne” sisältää kirkkovuodesta ajan adventista helluntaihin.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin