Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Bill Hybels: Vain muutama askel

Bill Hybels

Vain muutama askel

Päivä (2006)

 

Mitä teet, kun huomaat jonkun seisoskelevan yksikseen ilman puhekumppania täpötäyden huoneen toisella puolella?

 

Mitä teet, kun lapsesi urheiluvalmentaja kokoilee treenivälineitä harjoituksen jälkeen, eikä kukaan vanhemmista mene avuksi?

 

Mitä teet, kun iäkäs täti koettaa päästä korkean kinoksen yli kaupan edessä?

 

Bill Hybels antaa noihin tilanteisin yksinkertaisen vastauksen: ”Ota muutama askel. Mene lähelle. Aloita keskustelu tai auta käytännön asioissa.”

 

Bill Hybelsin perustelut neuvolleen ovat selkeät: ”Ihmiset olivat Jeesukselle ainoa tärkeä asia, ja ovat yhä edelleen. Siksi toisen ihmisten, lähimmäistemme tulisi olla myös meille tärkeitä.”

 

Bill Hybels on kirjoittanut tästä näkökulmasta kokonaisen kirjan. Sen nimi on osuvasti ”Vain muutama askel”.

 

Elävästi kirjoitetussa, erinomaisia esimerkkejä sisältävässä ja taitavasti opettavassa kirjassa on lukujen perässä yhteenvedot ja jopa harjoitustehtäviä. Niillä karisevat viimeisetkin unihiekat evankeliumin asialle syttyneen lukijan silmistä. Suosittelen lämpimästi!Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

3.1.2010 klo 03:26:12
rohkaistunut kirjoittaa

Tämä kirja toi valoa uskon tielläni silloin kun oli hankalaa. Sain lohtua ja turvaa saadessani lisää tietoa jeesuksesta ja siitä miten Hän toimii. Olen erittäin kiitollinen Bill Hybelssille tästä kirjasta.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin