Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Bill Hybels: Rohkea johtajuus

Bill Hybels

Rohkea johtajuus

IRR-TV (2006)

 

International Russian Radio and Television eli lyhyesti IRR-TV on yleiskristillinen medialähetystalo, joka tekee lähetystyötä itäisillä alueilla käyttäen sähköisiä viestintävälineitä. IRR-TV:n ovat perustaneet Hannu ja Laura Haukka parikymmentä vuotta sitten.

 

Vaikka IRR-TV:n painopiste on vahvasti sähköisissä viestimissä ja kaupunkimissioissa, niin ohjelmaan kuulu myös kirjojen kustantaminen. Tuorein esimerkki tästä on Bill Hybelsin kirja "Rohkea johtajuus".

 

Bill Hybels johtaa perustamaansa Willow Creek -seurakuntaa Yhdysvalloissa lähellä Chicagoa. Seurakunta kuuluu Yhdysvaltojen nopeimmin kasvaviin seurakuntiin. Samalla kun seurakunta on itse kasvanut, se on ollut mukana synnyttämässä yhteistoimintaseurakuntia eri puolille maapalloa.

 

Kirjassaan Bill Hybels kertoo 30 vuoden kokemuksensa seurakunnan rakentamisesta ja johtamisesta.

 

Bill Hybels ei ole tyytynyt vain kirjoittamaan kirjaa. Hän on luonut kokonaisen koulutus- ja seminaarijärjestelmän. Jo yli 80.000 henkilöä on osallistunut näihin 176:ssä maassa toteutettuihin seminaareihin. Suomessa järjestetyssä seminaarissa Willow Creecin yhteistyökumppaneina olivat mm. SVNK eli Suomen Vapaa Kristillinen Neuvosto ja IRR-TV.

 

Kirja on tarkoitettu myös ryhmissä tapahtuvaan opiskeluun. Sitä varten saatavana on oheismateriaalia kuten esimerkiksi edellä mainittujen seminaarienn luentoja dvd-tallenteina.

 

Rohkea johtajuus on sopivaa ja hyödyllistä luettavaa kaikille seurakunnan vastuutehtävissä oleville kirkkoherrasta pienryhmän vetäjään ja seurakunnanjohtajasta pyhäkoulunopettajaan.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin