Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Ashley Smith: Atlantan pankkivanki

Ashley Smith

Atlantan panttivanki

Päivä Osakeyhtiö

 

Kirjaa lukee kuin parastakin jännityskirjaa. Sitä tuskin malttaa välillä laskea kädestään, niin uskomattomalla tavalla panttivankidraaman tapahtumat vyöryvät eteenpäin.

 

Kirja on samalla riipaiseva kuvaus siitä, mitä huumeiden kanssa leikkimisestä seuraa. Viattomalta tuntunut kokeilu suistaa koko elämän raiteiltaan.

 

Tämän lisäksi ”Atlantan panttivanki” on erinomainen kertomus siitä, miten Jeesus kykenee löytämään eksyneen lampaan ja samalla kääntämään inhimillisesti katsoen toivottoman tilanteen voitoksi ja pelastukseksi.

 

”Atlantan panttivanki” pitää lukijansa otteessaan, pakottaa kohtaamaan elämän raadollisuuden, katsomaan kuolemaa silmästä silmään ja jättämään kaiken luottavaisesti Jumalan rakastaviin käsiin. Väkivaltaisten tapahtumien vyöryn keskellä Jumala puhuttelee ja koskettaa tavalla, joka ei taatusti jätä lukijaakaan kylmäksi.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

4.4.2009 klo 20:55:28
Kaija kirjoittaa

Kirja oli hyvin koskettava minustakin. Olin itse lukenut vähän aikaisemmin Rick Warrenin kirjan "Tavoittena elämä", jota "Atlantan panttivanki"-kirjan päähenkilö muistelee keskustellessaan kaappaajansa kanssa. Tämä kirja on hyvä lahja etenkin miehille ja nuorille, joille on vaikea keksiä kiinnostavaa luettavaa.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin