Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Anna-Mari Kaskinen, Dubravka Kolanovic: Enkelin kanssa - Lapsen oma rukouskirja

Anna-Mari Kaskinen, Dubravka Kolanovic

Enkelin kanssa - Lapsen oma rukouskirja

Minerva, 30 sivua   

 

Anna-Mari Kaskinen on eräs kaikkein tuotteliaimmista kirjailijoistamme. Hänen luovuutensa tuntuu niin määrän kuin laajuutensakin puolesta aivan uskomattomalta.

 

Anna-Mari Kaskisen teksteihin ja Dubravka Kolanovic’in kuvitukseen perustuva ”Enkelin kanssa, Lapsen oma rukouskirja” sisältää lyhyitä runomuotoisia rukouksia erilaisiin elämäntilanteisiin. Niissä pyydetään taivaan Isältä omaa suojelusenkeliä, ihmetellään ihastellen maailmaa, opetellaan antamaan anteeksi, kiitetään omasta perheestä ja niin edelleen.

 

Runoissa on läsnä lapsen luottamus taivaalliseen Isään. Kaikenlaiset asiat saa viedä turvallisesti hänelle. Kirjan teksti ja kuvitus ovat tasapainossa. Molemmissa on lapsenomaista pehmeyttä ja lämpöä.

 

Kirja ”Enkelin kanssa” sopii pienen lapsen kanssa luettavaksi ja yhdessä katseltavaksi. Myös lukemaan oppineelle lapselle kirja on turvallisuutta rakentava kaunis runo- ja rukouskirja.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin