Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 23.11.2020

Herra hallitsee ikuisesti,
oikeus on hänen valtaistuimensa perusta.
Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti,
langettaa kansoille oikeat tuomiot.Ps. 9:8-9

Seimipolun JOULUKALENTERI avautuu netissä 1.12.2020

Kaijan kädessä on arvokas seimikortti vuodelta 1889. Tällaisia läheteltiin silloin postin kautta ystäville.

Pihlavan pihapiirissä on jo kuutena vuotena järjestetty Seimipolku. Sen varrella on ollut nähtävissä toista sataa toinen toistaan kauniimpaa jouluseimeä. Eri maista peräisin olevia ja monen kokoisia seimiasetelmia on käynyt joka vuosi ihailemassa useita satoja kaiken ikäisiä vieraita. 

 

Koronan takia Seimipolku ei voi tänä vuonna avautua vapaasti kuljettavaksi. Sen tilalle avaamme netissä 1.12.2020 Pihlavan Seimipolun JOULUKALENTERIN. Sitä seuraten voit vaeltaa kohti joulua avaamalla joka päivä uuden jännittävän luukun vaikka heti aamulla! 

 

Joulukalenterin 24 luukun kätköistä paljastuu suuria, aikuisen ihmisen kokoisa seimiä sekä pieniä, sormusrasiaan mahtuvia. Sekä kaikkea siltä väliltä. Osa on juhlavia ja hartaita, toiset lasten leikkeihin sopivia ja jotkut muutoin vain leikkimielisiä. Mukana on myös lyhyitä tekstejä joulusta sekä pieniä tarinoita kaiken ikäisille. 

 

Merkitse kalenteriisi tiistai 1.12. ja tule mukaan jännittävälle matkalle kohti joulua!


Tästä voit kopioida itsellesi valmiiksi Pihlavan Seimipolun Joulukalenterinosoitteen: 

  © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin