Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

"Yksi asia johtaa toiseen, ja se ties minne asti!"

"Hei, ystävät" Olen Jäbä, pieni valkoinen karitsa, ja minulla on taas jotain jännää kerrottavaa. Paimenemme Reijo ruokki meitä kolmea tuttipulloilla, joissa on lämmintä kutunmaitoa. Eikö olekin minun asentoni komea!

"Jos ennätit jo luulla, että kartisoiden juottaminen on helppo homma, niin erehdyit. Miksi, se selviää, kun katsot kuvaa tarkasti."

"No, kyllähän siitä jonkinmoinen kisa ja puskukilpailu tulee, kun on kaksi pulloa mutta kolme karitsaa, joista jokainen halaisi herkullista vuohenmaitoa. Jonkinmoinen puskukilpailuhan siitä oli lopuksi syntyä.

Aluillaan ollut otteluni mustan karitsa Mikki Hiiren kanssa jäi toteutumatta, kun Harri tuli paikalle erotuomariksi ja työnsi kuononsa väliimme."

"Harrilla on pitkä kuono täynnä teräviä hampaita, joten sen kanssa ei kannata riitaantua. Niinpä menin loikoilemaan kummallisen pikkumökin varjoon. 

Onkohan tuo pienempi mökki isomman karitsa? Täytyy joskus kysyä paimenelta,"
© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin