Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 30.09.2023

Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään.Jes. 26:19

"Onpa ystävilläni monenlaisia kämppiä!"

"Heippa, nimeni on Jäbä! Paimeneni Reijo kertoi, että moni hänen kavereistaan on valitellut asumuksensa olevan helteellä hirmuisen kuuma. Niinpä päätin kertoa sinulle, miten me lampaat, vuohet ja kanat pärjäämme täällä Pihlavassa."

"Minulla itselläni ei ole mitään hätää. Mökkini on iso, ja ilma vaihtuu hyvin. Sen verran harvaksi on kiireessä rakennettu, että seinien raoista puhaltelee vilvoittavasri."

"Alli-kili löysi varjoisan paikan pihalle jääneen jouluseimen sisältä. Pienihän tuo tietysti Allille alkaa jo olla, mutta onpahan sitä ilmavampi, kun etuseinää ei ole lainkaan. Kasvuvaraakin löytyy. Kun pieni seimitalli otetaan ja pois, niin taas mahtuu Alli koipiaan oikomaan ilman, että sorkat raapivat seiniä!"

"Kanarouva toi pienokaisensa ulos tarhaan yöpymään. Sitä en vain pysty ymmärtämään, että millä kummalla se sai noin pienet poikasensa ylös orrelle!

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin