Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

"Me ollaan nokkelaa väkeä!" sanoo Jäbä

"Hei, olen Jäbä, ja minulla on hurjan kuuma. Huomasin, että helteiden varalle on seinään asennettu eläimiä varten tuuletin, jonka edessä makoilemalla on mukavan vilpoista."

"On ihan pakko pyytää paimeneltamme lampolan seinään samanlainen, kun lampaat eivät noilta kutuilta hevin vuoroa saa."

"Parhaat paikat saa aina se, jolla on suurimmat sarvet. Meidän lampaiden ei kannata yrittää viilennyspaikkoja jonottaa. Meillä kun ei ole sarvia ollenkaan. 

"Minä toivon kovasti, että saisin komeat sarvet, ja voisin sitten saada helteellä myös oman vuoroni tuon ihmelaitteen edessä."

"'Näillä heleteillä pitää juoda runsaasti!,' selittää Reijo-paimen. Hän on yhdessä emäntämme Kaijan kanssa laittanut joka paikkaan vesiastioita. 

Tässä tarhojen edessä on mistä valita. Samaa vettä joka purnukassa, mutta yksi tykkää valkoisesta kupista ja toinen vihreästä. 

 © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin