Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 30.09.2023

Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään.Jes. 26:19

Jäbä: "Me ei pelätä susia eikä ilveksiä!"

"Minun nimeni on Jäbä. En oikein tiedä, miksi minun nimeni on Jäbä. Se ei haittaa. Harva meistä on päässyt omaa nimeään valitsemaan."

" Tänään kävimme läheisessä kantometsässä syömässä. Meidän lampaitten lisäksi mukana oli kuttuja ja kaksi kiliä. Täällä päin on paljon ilveksiä. Susiakin on nähty vain parin kilometrin päässä. Siksi meillä oli mukanamme oma laumanvartijakoiramme Harri."

"Tässä on kuulemma ollut ennen samanlainen upea kuusikko kuin tuossa vieressä, mutta nyt täällä on vain katoja ja isoja kiviä. Niiden välissä kasvaa mehevää ja herkullista ruohoa, pihlajantaimia, maitohoramaa ja paljon muuta suussa sulavaa."

"Harri on englannin kääpiöterrieri. Jotkut sanovat tuollaista rottakoiraksi. Jos se rotille pärjää, niin eiköhän se pidä kurissa myös isommatkin pedot. Niin ainakin toivon."

"Palattuamme pihalle kilit Alli ja Serafina haastoivat meidät karitsat kiipeämään kellarin katolle. Nokipoika ja Mikkihiiri ottivat haasteen vastaan. Minä pidin turvallisempana katsella alhaalta."

"Kyllä Mikkihiirtä varmasti pelotti olla noin korkealla, vaikka se yritti kovasti esittää rohkeaa!"

"Nokipoika purki kai jännitystään, kun kävi heti alas päästyään kellarin takana haukkaamassa hiukopalaa."

"Täällä Pihlavassa kyllä syötävää riittää. On mistä valita. Ei tarvitse mitä tahansa kortta pureskella. Enemmän on valikoimaa kuin parhaassakaan ihmisten ravintolassa!"© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin