Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 13.06.2024

Kuulkaa tänä päivänä, mitä Herra sanoo: ? Älkää paaduttako sydäntänne.Ps. 95:7?8

Jäbä kertoo pässin vastuista sekä esittee pikku hurmurin

Jäbä tässä, moi! Pihlavan lampolan suurin ja vahvin lammas on Kerttu. Hänen kanssaan on mukavaa ja turvallista retkeillä metsässäkin.

Sitten kun minä kasvan suureksi ja tulen Kerttuakin vahvemmaksi, minä kuljen edellä ja suojelen Kerttua. Lammaslaumassa meidän pässien tehtävänä on suojella lampaita kaikilta vaaroilta.

Kerttu on hurjan kiltti myös pienelle Martalle. Touhukkaampaa ja tomerampaa pientä kiliä ei täällä ole kuulemma ennen nähty.

Martan äiti Lennu on hätää kärsimässä, kun pikkuinen kirmailee hurjaa vauhtia kuttujen ja lampaiden joukossa. Miten suojella sellaista, jota ei saa edes kiinni!

Lennun mielestä vain emäntämme Kaija ja Kerttu-lammas saavat halia ja nuuhkia pikku Marttaa. Kaija-emännällä on lupa laittaa Martta jopa takkinsa alle!

Joskus myös Harri-koira, joka rakastaa lampaita ja kuttuja, pääsee lipaisemaan hellästi Martan poskea. Lennu-äitiä moinen tuttavallisuus hieman hirvittää. 
Tuleekohan Harrista ja Martasta ihan leikkikavereita?"
© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin