Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 30.09.2023

Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään.Jes. 26:19

Huopatossut uusiokäytössä

Pikkuiset oravamme Usko ja Toivo ovat kasvaneet hyvää vauhtia. Kodeikseen ne ovat saanteet Reijon vanhat huopatossut. Lämpöisissä ja pehmeissä tossussa ne viihtyvät hyvin päiväunillaan.

Toivo oli jo karvattomana oravavauvana veljeään suurempi. Kokoero on säilynyt. Toivo kiipeilee jo reippaasti häkin seinillä ja oksankänkkyrässä. Usko ottaa vasta varovaista tuntumaa reippaaseen oravaelämään.

Toivo vaihtoi maitoruokinnasta ensin banaaniin ja kurkkuun. Nyt se nakertelee jo pähkinöitä ja muuta kiinteää. Uskon pääravintona on edelleen höystetty kutunmaito. Merkkejä menun vaihtumisesta on jo havaittavissa.

Kuten videolta näkyy, Harria oravat kiinnostaat kovasti. Nyt se on jo edes jotenkin tottunut siihen, että pirtin pöydän päällä asuu erikoisia pörröhäntäisiä vipeltäjiä.

Harri on ystävystynyt hyvin kuttujen, kilien, lampaiden ja karitsojen kanssa, Toivottavasti myös tästä kiinnostuksesta versoo vähitellen ajan kanssa uusi kaunis ystävyyden kukka.

Videon pituus on 1 minuutti ja 3 sekuntia.© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin