Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Harri antaa karitsoille aamupesun

"Eipäs ryntäillä! Ensin hoidetaan aamupesu. Vasta sen jälkeen pääsette hakkuuaukiolle ruokailemaan!" sanoi Harri koira tomerasti ja nuoli Mikki-Hiiren naaman puhtaaksi ja silmät kirkkaiksi.
Mikki-Hiiren kaksosveli Nokipoika katseli touhua vierestä. Se odotti kovasti jo omaa vuoroaan, sillä Harri osaa hoitaa aamupesut todella taitavasti.

"Se on suorastaan päivän paras hetki", Nokipoika ajatteli hieman jo malttamattomana.
Eikä Harri tuottanut tälläkään kerralla pettymystä. Kun silmät ja suupieletkin oli puhdistettu, Harri siivosi vielä päälaenkin.

"Voi, miten tuntuu hyvältä! Voisin olla pestävänä vaikka koko päivän. Jatka vielä edes vähän aikaa!" Nokipoika pyyteli turhaan. Pian pesut oli tehty, ja porukka kiirehti naapurin hakkuuaukiolle herkuttelemaan pihlajanvesoilla, maitohorsmilla ja heinillä, jotka uhkaavat tukahduttaa istutetut kuusentaimet.

  


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin