Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 08.12.2019
Jeesus sanoo:
"Pitäkää vaatteenne vyötettyinä ja lamppunne palamassa. Olkaa niin kuin palvelijat, jotka odottavat isäntäänsä häistä valmiina heti avaamaan oven, kun hän tulee ja kolkuttaa."

Luuk. 12:35-36

ASTU JOULUUN Pihlavan Seimipolkua pitkin

Suuren suosion saanut Pihlavan Seimipolku on jälleen avoinna, nyt kahtena päivänä! Lauantaina 7.12. ja sunnuntaina 8.12.2019. klo 12 - 19 Voit tulla itsellesi sopivana aikana. Seimipolku on osa Sastamalan Joulutalot tapahtumaa. Seimipolun osoite on Kurjentie 43, 38280 Sastamala (Sammaljoki).

 

Seimipolku kulkee Pihlavan pirttimme pihapiirissä ja sen ulkorakennuksissa. Polun varrella on esillä yli 70 eri maista tuotuja hyvinkin erilaisia jouluseimeä. Ne kaikki kertovat Jeesuksen syntymisestä Betlehemin tallin oljille. 

 

Tervetuloa kokemaan joulun sanoma uudella tunnelmallisella tavalla! Jouluseimien lisäksi voit katsella tai halutessasi myös rapsutella oikeita lampaita sekä tutustua vuohiin ja kanoihin.

 

Seimipolun päätteeksi voit nauttia glögiä ja kahvia Pihlavan pirtissä. Vapaaehtoisella kahvirahalla, pussillisella Onnellisen Esterin varpaanvälivilloja, kauniilla Villaenkelillä ja kuumilla makkaroilla, voit olla mukana auttamassa Romania köyhien kylien lapsia. Seimipolun kohteet sulkeutuvat klo 20.

 

Seimipolun järjestävät: Kaija ja Reijo Telaranta yhdessä Inkeri ja Lauri Haapisevan, Tapio Virtasen, Elmer Vuokon ja monien ystävien sekä Sastamalan seurakunnan ja Sastamalan Joulutalojen kanssa.

 

Tiedostelut ja ajo-ohjeet puh. 0400412628 (Reijo Telaranta)

 

Tässä muutamia kuvia vuoden 2018 Seimipolulta. Viimeisenä on kartta Pihlavan pihapiiristä ja Seimipolusta. Tänä vuonna polun varrelle on luvassa jälleen runsaasti uusia jouluseimiä. Mukana on myös pieniä yllätyksiä!


 © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin