Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23
Päivän Sana 19.11.2019
Hän ilmoittaa ihmisille tahtonsa.
Hän tekee aamunkoiton ja yön pimeyden,
hän kulkee maan kukkuloiden yli.
Hänen nimensä on Herra, Jumala, Sebaot.

Aam. 4:13

Astele Jouluun Pihlavan Seimipolkua pitkin

Suuren suosion saanut Pihlavan Seimipolku on jälleen avoinna lauantaina 7.12. ja sunnuntaina 8.12.2019. Seimipolulle voi kumpanakin päivänä tulla klo 12 ja 19 välillä itselle sopivana aikana. Sunnuntaina 8.12. Seimipolku on osa Sastamalan Joulutalot tapahtumaa.


Seimipolku kulkuu Pihlavan pirttimme pihapiirissä ja sen ulkorakennuksissa. Polun varrella on esillä noin 70 eri maista tuotuja hyvinkin erilaisia jouluseimeä. Ne kaikki kertovat Jeesuksen syntymisestä Betlehemin tallin oljille. 

 

Tervetuloa kokemaan joulun sanoma uudella tunnelmallisella tavalla! Jouluseimien lisäksi voit katsella tai halutessasi myös rapsutella oikeita lampaita sekä tutustua vuohiin ja kanoihin.

 

Kierroksen päätteeksi voit nauttia Pihlavan pirtissä kahvia tai glögiä. Vapaaehtoisella kahvirahalla voit halutessasi auttaa Romanian köyhimmissä kylissä asuvia lapsia. Seimipolun kohteet sulkeutuvat klo 20.

 

Seimipolun osoite on Kurjentie 43, 38280 Sastamala. Tiedostelut ja ajo-ohjeet puh. 0400412628 (Reijo Telaranta)

 

Tässä muutamia kuvia vuoden 2018 Seimipolulta. Viimeisenä on kartta Pihlavan pihapiiristä ja Seimipolusta. Tänä vuonna polun varrelle on luvassa jälleen runsaasti uusia jouluseimiä. Mukana on myös pieniä yllätyksiä!


 © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin